Ateliere BițaColor la Femei pe Mătăsari – SkirtBike 2015

Pe 5-7 iunie, am participat la festivalul urban Femei pe Matasari, la invitatia fetelor de la SkirtBike.

Am organizat cursuri de mecanica, un atelier de pictat sonerii si am oferit stickere reflectorizante fiecarui biciclist.

skirt bike 2015

Ne-am bucurat sa cunoastem 15 femei care au participat la Scoala de Mecanica, un atelier pe care l-am organizat sambata. Noi credem că orice femeie poate învăța să-și repare singură bicicleta. La Școala de Mecanică de la BițaColor am instruit femei, copii și tineri de toate vârstele, să-și repare singuri bicicletele.

Scoala de Mecanica

”Sunt unele chestii despre care nu îmi imaginam că le-aş putea repara singură (reglarea unui schimbător de viteze, centrarea unei roţi). A fost o experienţă foarte interesantă să văd cum arată o bicicletă pe dinăuntru, în cele mai mici detalii şi să învăţ cum să o desfac cu mâinile mele până la ultimul şurub.”, spune Ioana, studentă, despre experiența de la Școala de Mecanică.

Daca vrei și tu să prinzi puteri de mecanic, da-ne un semn pe salut@bitacolor.ro si te invitam la urmatoarele cursuri.

Stickere pentru bicicliști de la Cai Verzi pe Pereți

Ai un prieten biciclist? Fă-i cadou un sticker de perete de la Cai Verzi pe Pereți. Idei îndrăznețe de stickere menite să-ți amintească să mergi cu bicicleta chiar și atunci când ești acasă sau la birou.

Sticker Cai Verzi pe Pereti Sticker Cai Verzi pe Pereti Sticker Cai Verzi pe Pereti

Share this post
  , , ,