Fă-ți BițaColor pentru SkirtBike

poster bita color

Dacă ai vrea să ai o bicicletă chic, cu buline, roșie ca focul sau galbenă ca o floare, participă la concursul organizat de atelierul de vopsit biciclete BițaColor și Skirt Bike.

Dacă locuiești într-unul din orașele în care se desfășoară SkirtBike, trimite-ne o fotografie cu tine și bița ta dragă pe adresa andreea@skirtbike.ro până duminică seara, pe 19 mai. Spune-ne de ce crezi că bița ta are nevoie de o transformare.

În săptămâna 20-24 mai, toate fotografiile înscrise în concurs vor fi publicate pe pagina de Facebook a comunității SkirtBike. Bicicleta care primește cele mai multe aprecieri  (like-uri) va fi vopsită și personalizată de Lucian de la BițaColor.

Votul publicului se va încheia pe 24 mai la ora 23:59. Bicicleta ta va fi complet transformată până la plimbarea de pe 2 iunie.

Reguli speciale

  • Concursul se adresează exclusiv biciclistelor din comunitatea SkirtBike, indiferent de vârstă.  SkirtBike 2013, are loc pe 2 iunie în 11 orașe:  Arad, Alba Iulia, București, Baia Mare, Brașov, Cluj, Contanța, Drobeta Turnu Severin, Iași, Sibiu, Timișoara.
  •  Pentru ca bicicleta să fie vopsită până pe 2 iunie 2013 este nevoie ca ea să ajungă la atelierul  BițaColor până pe 27 mai.
  •  Costurile de transport ale bicicletei vor fi acoperite de către câștigătoare.
Share this post
  , ,