In vizita la Salonul Bicicletei

Ne plac expozitiile de biciclete si suntem bucurosi ca am putut expune si noi o bicicleta la Salonul Bicicletei din Bucuresti. Ieri am fost vizitatori si ne-am notat cele mai interesante lucruri pe care le-am vazut:

  1. Waldo – o alarma inteligenta pentru bicicleta ta pe care o poti activa de pe telefonul mobil. Dispozitivul de alarma inca-i in faza de prototip, insa echipa a dezvoltat si o aplicatie prin care poti afla unde-i cel mai apropiat service de biciclete (Bike Shop Detector).

  2. Pako’s bike – Pako e un tanar care construieste niste biciclete deosebite la Deva. Sunt niste biciclete de tip chopper care atrag toate privirile. Construite pe calculator si mai apoi sudate in Deva (cadrul, furca si alte componente), bicicletele lui Pako sunt altfel.

  3. Rovelo.ro – Cei de la Rovelo isi expun 2 biciclete in vitrina unui salon cosmetic de pe Victoriei. Ne-a atrat atentia aceasta bicicleta si nu de putine ori ne-am oprit sa-i facem poze. Ne-am bucurat sa-i cunoastem si sa ne imprietenim la Salonul Bicicletei. Detalii despre ei aici – https://rovelo.ro

  4. Pedalezi si ajungi la Electric Castle cu Giant. Daca pedalezi 10 minute poti castiga un abonament la festivalul Electric Castle. Detalii aici.

Despre cele mai mari magazine de biciclete prezente la Salonul Bicicletei au scris si cei de la FreeRider.

Salonul Bicicletei este organizat de Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC).

Puteti vizita expozitia pana-n seara aceasta la ora 20.00. Programul complet aici – https://www.facebook.com/SalonulBicicletei

BițaColor la Salonul Bicicletei

BițaColor la Salonul Bicicletei

Bicicleta lui Pako
Salonul Bicicletei

Share this post
  , , , ,