Aceasta este bicicleta unui domn de peste 50 de ani, bicicleta pe care o foloseste si se mandreste cu ea. Cadrul este marimea 60 si este potrivit pentru inaltimea domnului.

Bicicletele Benotto au fost construite in Italia si in Mexic. Modelele din Italia sunt destul de rare, precum cel reconditionat aici.

 

Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white1 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white2 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white3 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white4 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white5 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white6 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white7 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white8 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white9 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white10 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white11 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white12 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white13 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white14 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white15 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white16 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white17 Benotto_fresh_paint_reconditionat_bitacolor_red_and_white18