Cadru de oțel, mărimea 58, construit în anii 70.

Lucrarea aceasta este reinterpretarea bicicletei care m-a făcut să mă gândesc la BițaColor. Cu doi ani în urmă, am vopsit bicicleta pe care o foloseam, un DHS vechi de vreo 10 ani, în pătrățele albe și albastre de 2×2 cm. Am vopsit-o albă cu spray-ul și am lipit pătrățele de autocolant tăiat cu foarfeca. Am mai aplicat apoi un start de vopsea albastră. Bicicleta aceea întorcea privirile tot timpul pe stradă, deși era o bicicletă normală. Așa mi-am dat seama că nu găsești în București un loc special în care se vopsesc doar biciclete.

Bicicleta aceea am dat-o la schimb în târg, contra reducerii prețului cu 50 lei la cumpărarea actualei biciclete. Proiectul Tarocco Pietro este un proiect personal.
tarocco_pietro_patratele_bitacolor1 tarocco_pietro_patratele_bitacolor2 tarocco_pietro_patratele_bitacolor3 tarocco_pietro_patratele_bitacolor4 tarocco_pietro_patratele_bitacolor5 tarocco_pietro_patratele_bitacolor6 tarocco_pietro_patratele_bitacolor7 tarocco_pietro_patratele_bitacolor8 tarocco_pietro_patratele_bitacolor9 tarocco_pietro_patratele_bitacolor10 tarocco_pietro_patratele_bitacolor11 tarocco_pietro_patratele_bitacolor12 tarocco_pietro_patratele_bitacolor13 tarocco_pietro_patratele_bitacolor14