Școala de mecanică de la BițaColor

scoala mecanica cover photo cu logo-uri

Update (24.01.14) – Vă mulțumim pentru toate reacțiile de până acum. Am primit o mulțime de înscrieri, semn că suntem mulți și creștem. Mai departe, vom încerca să ducem mesajul acestei școli și către tineri defavorizați care n-au acces la internet, telefon și bicicletă personală. Vom reveni cu amănunte.

Pentru a repara sau a vopsi biciclete n-ai nevoie de bani mulți sau de studii înalte, îți trebuie răbdare, pasiune și un dram de curaj. Noi credem că meseria de mecanic de biciclete poate fi învățată de oricine, indiferent de statutul social, ocupație sau etnie. Organizăm astfel prima școală de mecanică pentru tineri din București, o serie de ateliere practice despre bazele mecanicii și vopsirii bicicletelor.

Școala de mecanică de biciclete se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani care vor sa învețe meșteșugul bicicletelor. Programul este gratuit, durează două luni și cuprinde 16 ateliere pentru 40 de tineri.

Atelierele de la Școala de Mecanică

  • Mecanică introductivă, prezentarea uneltelor, reglaje, reparații
  • Demontare pentru vopsire, pregătirea pieselor, materiale, vopsire
  • Confecționare obiecte din piese de bicicletă, lămpi, ceasuri, decorative
  • Recapitulare mecanică, reguli de circulație, terminarea cursurilor și acordarea diplomelor

Înscrieri
Dacă ai între 15-25 de ani, locuiești în București și vrei să participi la școala noastră de mecanică, completează formularul de mai jos. Înscrierea se face în limita celor 10 locuri disponibile/per grupă.

Click aici pentru a te înscrie!

Locația: Carol 53 (Bl. Carol nr. 53, București, sector 3)

Parteneri & susținători

O inițiativă a atelierului de vopsit biciclete BițaColor cu sprijinul:

Carol 53, Asociația Sens Pozitiv, Asociația Carusel, Comunitatea Bicicliștilor din București, Tribul, Sinapseria, Turific și PlayBike.

Parteneri media: Portocala Mecanică, SkirtBike, DirtBike

Proiect finanțat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundația Comunitară București.

Informații suplimentare despre acest proiect puteți obține de la Mădălina Oprișan, coordonator de proiect, prin pe e-mail la salut@bitacolor.ro sau telefonic la 0723 275 406.

banner3

Share this post