Tura de Seară

Vrem să redescoperim orașul la pedale și ne luăm toți prietenii într-o plimbare pe străduțele din București. Dacă vrei să participi și tu, lasă-ne adresa ta de e-mail aici. 

tura de seara bitacolor

Vineri, pe 19 iunie, am organizat a patra Tură de Seară. Au venit vreo 25 de prieteni pe biciclete și împreună am plecat pe la 9 seara de la magazinul La Vita e Velo, din zona Aviatorilor. Apoi am mers prin cartierul din spatele Guvernului, am trecut pe Ștefan cel Mare și apoi liniștiți pe Dorobanțul gol de mașini. Ne-am ascuns apoi în Parcul Icoanei și am plecat apoi pe straduțele de lângă Armenească. Am trecut pe Moșilor Vechi și am mers pe lângă linia de tramvai până la Unirii. Am înconjurat vitejește Mitropolia și am ajuns la poalele dealului de la Parcul Carol.

tura de seaara

La atelier am ajuns pe la 11 și un pic. Întreaga plimbare a durat 1 ora și jumătate și am parcurs 12.2 km. Seara am încheiat-o cu o proiecție video realizată pe clădirea atelierului de artistul Lucian Sandu Milea.  Nouă ne-a plăcut mult. Iată ce zic și alții:

Tura de seară mi-a oferit prilejul de a mă plimba pe bicicletă pe străduțe liniștite din București, fără să mă grăbesc să ajung undeva. A fost o plimbare plăcută pe care o voi repeta de fiecare dată când vreau să mă relaxez.”, Marian Ivan, președinte Optar.

tura de seara cu bicicleta

Tura a arătat că Bucureștiul chiar este frumos seara pe biță, pe străduțe liniștite cu clădiri vechi și asfalt numai bun de băgat sub roți. La atelierul BițaColor unde tura s-a încheiat, ne-a așteptat o plajă de cadre care urmează să ruleze frumos prin București, muzică de ambient, bere și apă pentru participanți și o proiectie chiar pe atelier. Foarte 2015. Mă bucur că suntem contemporani”, Vali Ciurea.

Despre Tura de Seară

Acum 3 ani începusem să facem plimbări seara cu bicicleta pentru a-i obișnuim pe prietenii noștri cu străzile și traficul din București și să le arătăm cât de frumos poate fi orașul noaptea. Am făcut vreo 3 ture și apoi ne-am luat cu treabă și am uitat. Am vrea să o luăm de la capăt cu plimbarile și vrem să-ți arătăm și ție cât de frumos poate fi orașul noaptea, pe bicicletă. Vrem să redescoperim orașul noaptea, la pedale.  Hai cu noi!

atelier bitacolor

PS: În caz că n-ai dat click pe niciunul din linkurile de mai sus, află că lansăm primul nostru newsletter. Lasă-ne e-mailul tău și noi îți dăm un semn când facem ceva interesant. Abonează-te aici.

Share this post