Despre fetele de la Școala de Mecanică

Dana și Ioana sunt două dintre cele 5 fete care au absolvit cursurile de la Școala de Mecanică. Prietenele de la SkirtBike au stat de vorbă cu ele și au aflat de la ele cum e să înveți să ai curaj să-ți repari singură bicicleta.

”Sunt unele chestii despre care nu îmi imaginam că le-aş putea repara singură (reglarea unui schimbător de viteze, centrarea unei roţi), aveam impresia că dacă ceva nu merge bine înseamnă că trebuie înlocuit cu totul; alte lucruri, însă, m-au speriat mai puţin (reglarea frânelor). A fost o experienţă foarte interesantă să văd cum arată o bicicletă pe dinăuntru, în cele mai mici detalii şi să învăţ cum să o desfac cu mâinile mele până la ultimul şurub.”, spune Ioana, studenta in anul 3 la Farmacie.

Ioana-Scoala de mecanica

 

”Mă simt foarte încrezătoare! Eu aș vrea mult să lucrez ca mecanic de biciclete, e absolut grozav când faci ceea ce-ți place.”, spune Dana, 25 de ani.

Dana-Scoala de mecania

Citește interviul integral pe Skirtbike.ro, aici.

Parteneri & susţinători ai Şcolii de Mecanică:
Carol 53, Asociaţia Sens Pozitiv, Asociaţia Carusel, Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti, Tribul, Sinapseria, Turific, PlayBike, Biciclop şi Frog.

Parteneri media: Portocala Mecanică, SkirtBike, DirtBike

Proiect finanţat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundaţia Comunitară Bucureşti.

Share this post
  , , ,