Invitații speciali de la Școala de mecanică

La Școala de Mecanică am încercat să-i inspirăm și pe alții să-și transforme pasiune în job. Așa că am invitat alături de noi antreprenori, sportivi și mecanici profesioniști dornici să împărtășească pasiunea lor pentru două roți.

Ionuț de la Biciclop ne-a povestit cum a construit cea mai înaltă bicicletă din oraș, tall-bike-ul, și cum a construit o bicicletă cu roți pătrate. Ionuț lucrează ca mecanic de biciclete de vreo 5 ani și spune că abia atunci când știi să lucrezi pe o olandeză, ai învățat mecanică de biciclete.

scoala de mecanica-bitacolor-ionut

Andrei Găitanaru de la Sinapseria ne-a povestit cum a pornit firma lui de curierat pe bicicletă, după ce a lucrat ani bani în comunicare. Andrei ne-a povestit despre lecțiile învățate pe cont propriu, pornind o afacere de la zero. Printre lecțiile învățat de el se numără: vânzările nu se fac pe Facebook, oamenii care au nevoie de serviciile tale nu-s neapărat cei care te urmăresc pe internet și că de cele mai multe ori nu-i chiar așa de simplu cum pare.

Scoala de mecanica-Sinapseria

Pentru că noi lucrăm mai tot timpul cu piese și biciclete veche, am vrut să-i învățăm pe tinerii de la Școala de Mecanică cum arată noile tehnologii pe bicicletă. Așa că l-am invitat alături de noi pe Nandi de la PlayBike să ne povestească despre v-brake-uri și frâne hidraulice pe disc. Nandi a făcut ciclism de performanță și este în echipa PlayBike încă de la începuturile companiei, când lucrau într-un garaj în Brașov.

Parteneri & susţinători ai Şcolii de Mecanică:
Carol 53, Asociaţia Sens Pozitiv, Asociaţia Carusel, Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti, Tribul, Sinapseria, Turific, PlayBike, Biciclop şi Frog.

Parteneri media: Portocala Mecanică, SkirtBike, DirtBike

Proiect finanţat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundaţia Comunitară Bucureşti.