Servicii

BitaColor este un atelier unic in Bucuresti. Suntem pasionati de bicicletele vintage si ne plac provocarile din acest domeniu. Pana acum am reconditionat zeci de biciclete clasice si am readus la viata sute de cadre de bicicleta.

La noi in atelier se ajunge cu programare si consideram ca consilierea biciclistul este foarte importanta.

Daca doriti sa ne faceti o vizita, noi putem sa va ajutam cu:

  • Servisarea unei biciclete vechi. Revizie, curatare piese, inlocuire piese, gasire de piese vintage potrivite sau accesorii. Detalii aici.
  • Construirea unei biciclete la comanda. Se porneste de la un cadru de marimea potrivita si se aleg piesele noi sau vintage. Construim biciclete single-speed, fixie sau de dama.
  • Retusarea profesionala a zgarieturilor. In general se aplica pentru biciclete noi din carbon sau aluminiu care au suferit zgarieturi pe vopsea.
  • Realizarea de grafica pentru cadrele de biciclete. Reproducere de stickere dupa modele originale. Se poate face doar partea de grafica vectoriala sau si aplicarea pe cadru din vopsea cu aerograful si sabloane
  • Construire de obiecte din piese de bicicleta si/sau metal. Lampi, obiecte de decor, lustre, trofee sau orice altceva. Se pot folosi insertii din lemn sau piele.
  • Modificari pe cadre din otel. Indepartare sau sudura prin alamire de ghidaje cabluri, opritoare camasi suporti v-brake sau altele.

Pentru o programare, puteti sa ne scrieti un email sau sa ne lasati un mesaj in formularul de contact aici.

Ride safe!