Susține Școala de Mecanică de Biciclete!

20 de tineri cu puține posibilități vor învăța să devină mecanici de biciclete datorită donației tale. Susține și tu Școala de Mecanică la Swimathon, un eveniment caritabil de strângere de fonduri care va avea loc pe 12 iulie la bazinul Lia Manoliu din București.

Școala de Mecanică este un proiect care are drept scop promovarea meseriei de mecanic de biciclete ca o alternativă de incluziune socială pentru tineri defavorizați.

Prima ediție a Școlii de Mecanică a avut loc la începutul acestui an. Timp de două luni, 40 de tineri cu vârste cuprinse între 10 și 25 de ani, provenind din diferite medii sociale, au participat la cursuri și au învățat cum să devină proprii lor mecanici de biciclete.

Cea de-a doua ediție a Școlii de Mecanică va avea loc în câteva comunități defavorizate din București. ”Noi credem că meseria de mecanic de biciclete poate fi învățată de oricine, indiferent de statutul social, ocupație sau etnie.”, spune Lucian Simion co-founder BițaColor.

Poți susține și tu un tânăr la Școala de Mecanică, donând aici.

Despre Swimathon

Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri și o platformă în care se se întâlnesc 30 de proiecte diferite, pentru care înoată aproape 200 de oameni. Unii înoată pentru copii prematuri, alții pentru a trimite un copil în tabără, pentru a organiza un festival independent de literatură sau alte lucruri care alcătuiesc viața unui oraș.

Poți dona online, prin cont sau direct la eveniment, unde putem să ne și întâlnim. Întră aici pentru a face o donație!

Scoala de Mecanica la Swimathon

Share this post
  , ,